Algemene voorwaarden

Geldig sinds 31 augustus 2021

Artikel 1 – Wij

Van Schie Raamdecoratie & Stoffen

Noordweg 3, 2641 AJ Pijnacker

info@vanschieraamdecoratiestoffen.nl

06-53602330 / 015-3612987

KVK-nummer: 27217251

BTW-nummer: NL800136482B01

Artikel 2 – Toepasselijkheid

2.1: Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen op de webshop.

2.2: Naast deze algemene voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven aanvullende voorwaarden van toepassing zijn op bepaalde diensten en/of producten.

2.3: Van Schie Raamdecoratie & Stoffen behoudt zich het recht voor deze voorwaarden aan te passen aan wettelijke normen van Nederland.

2.4: Door het gebruik van de website van van Schie Raamdecoratie & Stoffen en/of het plaatsen van een bestelling aanvaardt de koper deze algemene voorwaarden evenals alle andere rechten en plichten zoals die staan vermeld op de website.

2.5: Onder ‘koper’ wordt verstaan iedere bezoeker van de website dan wel elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die met van Schie Raamdecoratie & Stoffen contractuele relatie van welke aard dan ook staat of komt te staan.

Artikel 3 – Het aanbod en onze producten

3.1: Het aanbod is vrijblijvend.

3.2: Als er omstandigheden zijn waardoor wij het product niet meer kunnen leveren zullen we dit melden.

3.3: Bij onmacht vervalt ook het aanbod. Indien voorradig kan een alternatief worden aangeboden.

3.4: De kleuren van de producten kunnen afwijken van de afbeelding bij het product.

Artikel 4 – Prijzen, verzendkosten en afhalen

4.1: De prijzen van de webshop zijn inclusief btw, zoals deze gelden in Nederland. Dit geldt ook voor leveringen naar het buitenland.

4.2: Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is van Schie Raamdecoratie & Stoffen bevoegd de prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.

4.3: De verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

4.4: De verzendkosten zijn ongeacht het gewicht 5,95 euro. Vanaf een bestelwaarde van 100 euro is er gratis verzending in Nederland. Verzendkosten voor België en Duitsland zijn 12,95 euro en vanaf 150 euro gratis verzending.

4.5: Tijdens de openingstijden van de winkel en de markt is het mogelijk het pakket af te halen. Hier kan voor gekozen worden bij het afrekenen.  

Artikel 5 – Levering

5.1: De bestelling wordt verzonden naar het door jou opgegeven adres.

5.2: Een vermelde levertermijn is altijd indicatief. Als het niet voorradig is hebben wij het recht om ervan af te wijken. Hier zullen wij de klant altijd over informeren.

5.3: Pre-order producten kunnen pas geleverd worden vanaf het moment dat ze ook geleverd zijn bij van Schie Raamdecoratie & Stoffen.

5.4: Wij verzenden de pakketten met PostNL. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 en voor België en Duitsland €12,95

Artikel 6 – Klachten

6.1: Het Weens Koopverdrag is niet van toepassing.

6.2: Op deze overeenkomst tussen jou en ons is uitsluitend Nederlands recht van toepassing, zelfs als jij niet in Nederland woont.

6.3: Als je een klacht hebt kun je dit kenbaar maken bij ons en lossen wij dit samen op.