Verzending & Levering

Alle pakketten worden verzonden met PostNL via MyParcel. Houd rekening met een bezorgtijd van 1 tot 4 werkdagen, mits alle producten direct leverbaar zijn. In je winkelmandje heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor afhalen bij een PostNL pakketpunt in de buurt of kan je kiezen voor afhalen bij ons in de winkel. Bekijk hier de openingstijden. Heb je vragen over de verzending & levering van jouw pakket? Neem dan gerust contact met ons op!

Verzendkosten

Nederland: Bij een aankoopbedrag vanaf € 75,- verzenden wij gratis. Onder de € 75,- bedragen de verzendkosten € 5,95.

België en Duitsland: Bij een aankoopbedrag vanaf € 150,- verzenden wij gratis. Onder de € 150,- bedragen de verzendkosten € 9,95.

Spanje, Frankrijk en Italië: Bij een aankoopbedrag vanaf € 200,- verzenden wij gratis. Onder de € 200,- bedragen de verzendkosten € 14,95.

Ierland: Bij een aankoopbedrag vanaf € 250,- verzenden wij gratis. Onder de € 200,- bedragen de verzendkosten € 19,95.

Betalingen

De betalingen die worden verricht op www.vanschieraamdecoratiestoffen.nl, zijn beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Je kunt bij ons betalen via iDEAL, Apple Pay, Creditcard en Bancontant.

Heb je een klacht over een artikel?

Vervelend! Wij controleren de artikelen altijd op beschadigingen en onvolledigheid. Indien er toch een foutje is gemaakt kun je een mail sturen naar webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl. Wij lossen het graag met je op!