Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de stoffen goed bij elkaar passen?

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de kleuren goed op elkaar af te stemmen. Helaas kan de kleur van de stof op een foto anders overkomen dan in het echt. Je kunt ons altijd vragen om advies. Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons via webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl. Laat ons weten waarover je twijfelt en dan kijken wij met je mee. Je kunt ook in de opmerkingen van je bestelling aangeven welke stoffen met elkaar moeten matchen. Wij kunnen er dan naar kijken en bij twijfel nemen wij contact met je op. Als je niets hebt vermeld dan gaan wij ervan uit dat het klopt.

Wat is de minimale afname van de stoffen?

Wij werken met een minimale hoeveelheid van 50 cm. Je kunt daarna per 10 cm extra bij bestellen. Voor bepaalde stoffen kan een hogere minimale hoeveelheid gelden.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt veilig en eenvoudig betalen met iDEAL, Bancontact en Creditcard.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €5,95. Bij een aankoopbedrag vanaf €75,- verzenden wij gratis. Voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten €12,95. Bij een aankoopbedrag vanaf €150,- verzenden wij gratis.

Hoe verloopt een standaard verzending?

Zodra wij je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling binnen 1-3 werkdagen met PostNL naar het door jou opgegeven afleveradres verzonden. Je ontvangt na verwerking van je bestelling een mail met de verzendgegevens van je bestelling met een track & trace code, zodat je je pakket kunt volgen.

Kan ik mijn pakketje ook afhalen bij jullie in de winkel?

Ja dit kan zeker tijdens de openingstijden van de winkel. Je kunt dit aangeven tijdens het bestellen van de producten.

Hoe weet ik of jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je direct een e-mail met hierin een bevestiging van de bestelling. Indien je de bevestiging niet hebt gekregen:

  • Controleer of het opgegeven e-mailadres juist is;
  • Controleer of de bevestiging in je ongewenste mail terecht is gekomen. Indien dit het geval is dien je de afzender als veilig aan te merken, dan ontvang je weer mails van ons.
  • Nog steeds niets ontvangen? Neem contact met ons op via webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl en dan kijken wij met je mee.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang je bestelling nog niet is verwerkt en/of verzonden kun je deze annuleren. Stuur ons een e-mail met daarin als onderwerp ‘annulering’ met de reden. Zodra wij de annulering nog kunnen verwerken storten we het aankoopbedrag naar je retour.

Kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren of ruilen?

Helaas niet, omdat wij de stoffen op de door jou bestelde afmeting moeten afknippen. Het is natuurlijk anders indien er sprake is van een klacht. Neem in dat geval contact op via webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl onder vermelding van ‘klacht’. Wij lossen het graag met je op.

Hoe kan ik rekening houden met krimp?

Stof kan krimpen en daarom adviseren wij de stof voor de verwerking te wassen op 30 graden in een kort wasprogramma.