Veelgestelde vragen

Wat is de minimale afname van de stoffen?

Wij werken met een minimale hoeveelheid van 50 cm. Je kunt daarna per 10 cm extra bij bestellen. Voor bepaalde stoffen kan een hogere minimale hoeveelheid gelden.

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt veilig en eenvoudig betalen met iDEAL, Apple Pay, Bancontact, Creditcard en PayPal.

Wat zijn de verzendkosten en hoe verloopt een levering?

Lees meer over de verzendkosten en levering op deze pagina.

Kan ik mijn pakketje ook afhalen bij jullie in de winkel of bij een pakketpunt?

Ja zeker. In je winkelmandje heb je de mogelijkheid te kiezen voor afhalen bij een PostNL pakketpunt in de buurt of kan je kiezen voor afhalen bij ons in de winkel. Als je jouw pakket afhaalt bij een pakketpunt ontvang je 12 cent korting op de verzending. Bekijk hier de openingstijden van onze winkel.

Hoe weet ik of jullie mijn bestelling hebben ontvangen?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je direct een e-mail met hierin een bevestiging van de bestelling. Indien je de bevestiging niet hebt gekregen:

  • Controleer of het opgegeven e-mailadres juist is;
  • Controleer of de bevestiging in je ongewenste mail terecht is gekomen. Indien dit het geval is dien je de afzender als veilig aan te merken, dan ontvang je weer mails van ons.
  • Nog steeds niets ontvangen? Neem contact met ons op via webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl en dan kijken wij met je mee.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang je bestelling nog niet is verwerkt en/of verzonden kun je deze annuleren. Stuur ons een e-mail met daarin als onderwerp ‘annulering’ met de reden. Zodra wij de annulering nog kunnen verwerken storten we het aankoopbedrag naar je terug.

Kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren of ruilen?

Je hebt recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stoffen die je bij ons koopt, worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie geknipt en met liefde en aandacht ingepakt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing. Na een succesvolle betaling is de verkoop dan ook definitief. Indien u bijvoorbeeld fournituren wil retourneren vragen wij je ons eerst te mailen naar webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl.

Vervolgens mag u het product (op eigen kosten) en nadat we het product hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Let er wel op dat producten alleen ongeopend en in originele staat geretourneerd mogen/kunnen worden! Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe weet ik of de stoffen goed bij elkaar passen?

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de kleuren goed op elkaar af te stemmen. Helaas kan de kleur van de stof op een foto anders overkomen dan in het echt. Je mag ons altijd contacteren voor advies. Stuur ons een berichtje via Instagram, per mail (webshop@vanschieraamdecoratiestoffen.nl) of een whatsapp bericht via 06-53602330. Laat ons weten waarover je twijfelt en dan kijken wij met je mee. Je kunt ook in de opmerkingen van je bestelling aangeven welke stoffen met elkaar moeten matchen. Wij kunnen er dan naar kijken en bij twijfel nemen wij contact met je op. Als je niets hebt vermeld dan gaan wij ervan uit dat het klopt.

Hoe kan ik rekening houden met krimp?

Stof kan krimpen en daarom adviseren wij de stof voor de verwerking te wassen op 30 graden in een kort wasprogramma.